slideshow04

Оглас: „Индустријску паркови“ д.о.о. Прибој

Предузеће „Индустријски паркови“ доо Прибој, расписује ЈАВНИ ОГЛАС За ИЗДАВАЊЕ ПОД ЗАКУП хале „Столарска радионица“ површине 272 m2, за потребе обављања производне делатности.

-Почетна цена: 1 E/m2, уз обавезу запошљавања најмање 20 радника у изнајмљеном простору у првој години закупа, са тенденцијом раста броја запослених у наредним годинама.
-Хала је инфраструктурно опремљена и издаје се у виђеном стању.
-Критеријум за оцењнивање понуда је НАЈВИША ПОНУЂЕНА ЦЕНА.
У случају исте понуђене цене, предност има понуђач који понуди већи број запослених радника у првој години закупа и у наредним годинама закупа.
-Оглас је објављен на сајту општине Прибој и у дневном листу Вечерње Новости и траје 8 дана од дана објављивања.
-Јавно отварање приспелих понуда извршиће се у просторијама Индустријских паркова дана 30.06.2022. године у 12 часова и 15 минута.
-Благовремено се сматра понуда пристигла у Индустријске паркове доо Прибој до дана 30.06.2022. године до 12 часова, без обзира на начин достављања.
-Право учешћа по огласу имају сва заинтересована правна и физичка лица која испуњавају остале услове огласа и која преузму документацију.
-Комплетна документација Јавног огласа може се преузети у просторијама Индустријских паркова радним даном од 08-15 часова.
-Додатна обавештења и информације о Јавном огласу могу се добити на телефон Индустријских паркова број 033/2449-249, mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Контакт особа: Иван Комарица