banner-simboli i dan opstine

Изашао из штампе десети број Билтена општине Прибој

Данас је из штампе изашао десети број Билтена општине Прибој.

Билтен је штампан за период јул-децембар 2017. године и у њему се грађани могу информисати о раду и резултатима локалне самоуправе протеклих шест месеци, са битним одлукама које су донете и проблемима који су решени у локалној заједници.

Опширније...

У Прибоју ускоро почиње снимање филма "Отац"

Почетком фебруара месеца ове године, у Прибоју би требало да се започне снимање сцена за филм "Отац", прослављеног и вишеструко награђиваног редитеља Срдана Голубовића. Тим поводом, екипа која ради на филму, из Филмског центра Србије и Филмске куће "Баш Челик", боравила је данас у Прибоју, где их је примио председник Општине са својим сарадницима.

Опширније...

Председник Општине потписао уговоре о стипендирању са талентованим студентима

Одлуком Општинског већа, ове године решено је да сви талентовани студенти који испуњавају услове, остваре право на стипендију за талентоване студенте. Тим поводом, председник општине Прибој данас је угостио и потписао уговоре са 15 талентованих студената из Прибоја, за које је изразио наду и жељу да се врате у свој град.

Опширније...

Јавни позив за подношење захтева за доделу подстицајних средстава, за отварање нових радних места и подстицање нових пословних активности на подручју општине Прибој

Право на подношење захтева по овом позиву, а у складу са чланом 3. Одлуке имају радници ФАП Корпорације а.д. који су статус радника изгубили 31.12.2015. године, бивши радници ФАП „Стан“ д.о.о., Фап „Лим“ д.о.о., који су статус радника изгубили у 2016. години.

Опширније...

Стара Рашка обрадовала малишане Прибоја новчаним донацијама

За око 900 деце из угрожених породица и породица са више деце, са територије Прибоја, Пријепоља, Нове Вароши и Сјенице, у петак 5. јануара подељена су новчана средства од око 5 милиона динара. Традицију дугу 11 година, Хуманитарна организација "Стара Рашка" наставила је и ове године, те је у прибојском Дому културе поделила новчана средства и за малишане слабијег материјалног стања из Прибоја, као донацију коју је обезбедила сестринска хуманитарна организација из Канаде.

Опширније...

Поткатегорије