banner-mosi2018

Јесења садња дрвећа и другог садног материјала у Прибоју

Како сада већ традиција налаже, у складу са естетским и еколошким потребама Прибоја и његових становника, ове јесени је у току садња дрвећа и другог садног материјала у Прибоју.

Опширније...

Слободна зона у Прибоју добила уређен паркинг простор

Асфалтирањем и постављањем хоризонталне и вертикалне сигнализације окончана је изградња паркинга персоналних возила у Слободној зони Прибој. На тај начин Слободна зона Прибој и корисници зоне, добили су још један инфраструктурни објекат на коришћење.

Опширније...

Конкурс за доделу награда талентованим студентима поводом Дана општине Прибој

Општинска управа Прибој расписује Конкурс за доделу награда талентованим студентима поводом Дана општине Прибој. Право на доделу новчане награде за талентоване студенте, у складу са Одлуком о награђивању талентованих студената поводом Дана општине, имају студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, који су уписани први пут у текућој школској години на студије првог или другог степена, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије и који имају држављанство Републике Србије.

Опширније...

Почињу радови на санацији водотокова другог реда вредности 111 милиона динара

Општина Прибој данас је потписала уговор са Канцеларијом за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, као и са извођачем радова "ЈУГОКОП ПОДРИЊЕ" из Шапца у вези са радовима на санацији водотокова другог реда на територији општине Прибој.

Опширније...

Јавни увид: Предлог Одлуке о буџету општине Прибој за 2019. годину

Процес припреме буџета у јединицама локалне самоуправе одвија се у складу са буџетским календаром и по процедури утврђеној Законом о буџетском систему („Службени гласник РС“, број 54/09, 73/10, 101/10, 93/12, 62/13 и 63/13-испр. и 108/13, 142/14, 68/15 и др. закон, 103/15 и 99/16).

Опширније...

Поткатегорије