banner-simboli i dan opstine

Мобилни мамограф у Дому здравља Прибој

У оквиру праћења и контроле здравља женске популације, Планом Министарства здравља предвиђено је да у Дому здравља Прибој, после четири године, поново буде стациониран мобилни мамограф Клиничког центра Ниш, ради превенције и раног откривања рака дојке. Мамографија ће се обављати од 11.09.2017.године. Мобилни мамограф биће стациониран на платоу испред Дома здравља Прибој.

Опширније...

Асфалт у Мажићима

Данас је завршено асфалтирање 1.230 метара пута у Мажићима, крак ка Милошевићима. Ради се о раније веома неприступачној деоници у месној заједници Мажиће. Асфалтирање ове деонице финансирано је удруженим средствима грађана и средствима из буџета општине Прибој.

Опширније...

Асфалтирани нови путни правци

Протекле недеље завршено је асфалтирање на четири нове деонице. У МЗ Рача асфалтирано је 400 метара наставка пута Кожара-Орлосјед. Асфалтирано је 500 метара асфалта на Глишиној води, у улици Жртава фашистичког терора, као и 100 м пута ка Бојићима у Пољицу и прилазни пут Лагурама у Мраморју дужине 50 метара.

Опширније...

Прибој добио први мозаик у историји културе и уметности

Завичајни музеј Прибоја добио је први мозаик у историји културе и уметности Прибоја. Мозаик је настао на јубиларној 10. Међународној дечијој уметничкој радионици „ЈАГАРТ“ која је одржана у Прибоју од од 7. До 13. Августа ове године.

Опширније...

Јавна расправа о Нацрту Локалног антикорупцијског плана Општине Прибој

Преговарачко поглавље 23 је једно од 35 поглавља о којима Србија преговара са Европском унијом у процесу приступања Унији, а које обухвата правосуђе, основна права и борбу против корупције.

Опширније...

Поткатегорије