banner-mosi2018

fShare
0

Вести

Заказана 51. седница Општинског већа

51. седница Општинског већа општине Прибој заказана је за четвртак, 21. март 2019. године.
Седница ће се одржати у канцеларији Председника општине Прибој, са почетком у 10 часова.

Опширније...

Донација Атлетског савеза Србије Атлетском клубу "ФАП"

Директор Атлетског савеза Србије, Слободан Бранковић, посетио је данас општину Прибој. Он се данас састао са председником Општине, Лазаром Рвовићем, а повод је био обећана донација Атлетског савеза општини Прибој и младим атлетским надама града.

Опширније...

Заказана 19. седница Скупштине општине

19. седница Скупштине општине Прибој ће се одржати 19. марта 2019. године (уторак) у 10 часова у малој сали Дома културе "Пиво Караматијевић".

Опширније...

Наставак градње Рибарског насеља на Потпећком језеру

Након две фазе изградње Рибарског насеља на Потпећком језеру, Министарство трговине, туризма и телекомуникација одобрило је Туристичкој организацији Прибој додатна средства за још једну фазу уређења и доградње постојећих капацитета Рибарског насеља.

Опширније...

Прибој и Бијело Поље кроз прекограничну сарадњу уклањају дивље депоније чистећи реку Лим

У црногорској општини Бијело Поље, 12. марта одржана је презентација пројекта "Рехабилитација илегалних депонија на реци Лим и подизање свести о њиховој штетности". Ради се о заједничком пројекту општина Прибој и Бијело Поље, ЈКП "Услуга" Прибој" и НВО Еуромост из Бијелог Поља, који се финансира од стране Европске уније у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија-Црна Гора 2014-2020.

Опширније...

Одржана 50. седница Општинског већа општине Прибој

Данас је одржано 50. по реду заседање Општинског већа општине Прибој.

Опширније...

Прибој добија ауто камп на Потпећком језеру

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић, потписао је данас у Министарству трговине, туризма и телекомуникација уговор вредан 11 милиона динара. Ради се о пројекту изградње ауто кампа са пратећим садржајем на Потпећком језеру.

Опширније...

У општини Прибој обележен Светски дан енергетске ефикасности

Министарство рударства и енергетике спроводи активности подизања свести и промовисања енергетске ефикасности код грађана и ђака у основним школама поводом обележавања Светског дана енергетске ефикасности 5. марта. Партнер Министарству у овим активностима је општина Прибој, која је преузела на себе спровођење активности у шест основних школа на територији општине.

Опширније...

Награђени најбољи у спорту у 2018. години

У четвртак 28. фебруара у хотелу "Лим" одржан је свечани пријем и уручивање награда и признања најбољим прибојским спортистима у 2018. години. Како традиција из претходних година налаже, осим појединачних резултата и доприноса прибојских спортиста, награђени су и спортски радници али и спортски клубови.

Опширније...

Филм "Краљ Петар Први" у прибојском Дому културе

Пројекције: 05.03.2019. (уторак) у 12:00h, 17:00h и 20:00h.
Улаз 100 динара.

Опширније...

Поткатегорије