banner-mosi2018

Вести

Прибој добио још једног инвеститора - Инмолд из Пожеге

Потписивањем уговора са пожешком компанијом „Инмолд” о закупу 1.600 m2 производних погона, Слободна зона Прибој добила је данас и деветог инвеститора. Реномирана фирма која се бави производњом ИМЛ робота и алата за бризгање пластике и обојених метала планира да до краја године развије серијску производњу у Прибоју за чију финализацију би јој било потребно око 100 радника.

Опширније...

Почела реализација пројекта "Бели спорт и културно-историјско наслеђе Полимља са краја 19. века у функцији развоја туризма општина Прибој и Рудо"

У првим данима нове 2019. године, започете су активности у оквиру реализације пројекта "Бели спорт и културно-историјско наслеђе Полимља са краја 19.века у функцији развоја туризма општина Прибој и Рудо", за који је уговор о коришћењу бесповратних средстава у оквиру Другог позива прекограничне сарадње Србија-БиХ 2014-2020, Туристичка организација Прибој потписала са Министарством финансија 31. децембра протекле године.

Опширније...

Прелиминарна ранг листа подносилаца захтева за награђивање талентованих студената поводом Дана општине 2019. године

На основу члана 12. Одлуке о награђивању талентованих студената поводом Дана општине (“Сл. лист општине Прибој “, бр. 7/18)  Општинско веће општине Прибој, на  седници одржаној  дана  09.01.2019. године, телефонским путем, утврђује Прелиминарну ранг листу

Опширније...

Конкурс: 41. Лимске вечери дечје поезије

Дом културе „Пиво Караматијевић“ из Прибоја, расписује конкурс за учешће на 41. по реду Лимским вечерима дечје поезије. Право учешћа на конкурсу имају ученици старијих разреда основних школа (од V до VIII разреда) са простора Србије и Црне Горе.

Опширније...

Порез на имовину и други јавни приходи на клик од 1. јануара

Информације о порезу на имовину и другим изворним јавним приходима од 1. јануара су доступни "на клик" грађанима, привреди и држави преко Јединственог информационог система локалне пореске администрације. Грађанима и привреди је омогућено електронско подношење пореске пријаве за утврђивање пореза на имовину и увид у целокупну имовину коју имају широм Србије, и то једним кликом.

Опширније...

Изашао из штампе 12. број Билтена општине Прибој

Изашао је из штампе нови број Билтена општине Прибој, број 12.

Опширније...

Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Прибој

Расписује се оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Прибој.

Опширније...

Прибој добио још један уређен паркинг простор

Овог децембра Прибој је добио још један уређен паркинг простор. Ради се о паркингу који се налази преко пута Гимназије, код зграде "Самачки", а уређењем истог Прибој је добио 16 нових паркинг места.

Опширније...

Млади возачи на обуци безбедне вожње у НАВАКу у Пећинцима

У организацији Министарства унутрашњих послова, на полигонима Националне возачке академије (НАВАК) у Пећинцима, 21. децембра одржана је бесплатна обука безбедне вожње, за младе возаче са пробном возачком дозволом.

Опширније...

Јавни увид у Нацрт Статута Општине Прибој

Скупштина Општине Прибој оглашава Јавни увид у Нацрт Статута Општине Прибој који ће трајати до 27.12.2018. године. Све примедбе, мишљења и сугестије заинтересовани суграђани могу послати електронским путем на е-адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са назнаком НАЦРТ СТАТУТА.

Опширније...

Поткатегорије