slideshow04

Dom kulture: Javni oglas

Javni oglas za davanje u zakup poslovnog prostora  putem prikupljanja ponuda

Na osnovu člana 7. Uredbe o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanja u zakup objekata u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja („Službeni glasnik RS“ br.24/2012) i Odluke o pribavljanju i datoj saglasnosti Opštinskog veća opštine Priboj broj 06-301 Komisija za sprovođenje postupka prikupljanja pismenih ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora Doma kulture „Pivo Karamatijević“, raspisuje

Javni oglas za davanje u zakup poslovnog prostora putem prikupljanja ponuda

Dom kulture „Pivo Karamtijević“ daje u zakup poslovni prostor, koji je u javnoj svojini Doma kulture.
Poslovni prostor, koji se daje u zakup nalazi se na Trgu Fap-a br 1 (bivši video klub), površine 15 m2, upisan u listu nepokretnosti opštine Priboj i dato rešenje broj 313-256/91 o ispunjenju minimalno tehničkih uslova.
Davanje u zakup poslovnog prostora obaviće se putem prikupljanja pismenih ponuda.
Razmatranje prispelih ponuda obaviće se dana 08.12.2014. godine u 10.15 časova u prostorijama Doma Kulture, kancelarija br.5.
Ponuda se dostavlja Komisiji za sprovođenje postupka davanja u zakup poslovnog prostora Doma kulure lično, ili preporučenom pošiljkom, najkasnije do 08.12.2014. godine do 10,00 časova.
Ponuda se dostavlja u zatvorenoj koverti sa naznakom “ne otvarati - ponuda na oglas za davanje u zakup poslovnog prostora“.
Na poleđini koverte vidljivo naznačiti naziv, adresu i kontakt telefon podnosioca ponude.
Blagovremenom se smatra ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora , do dana i sata datog u javnom oglasu, bez obzira na način dostavljanja.
Kriterijum za ocenjivanje ponuda je najviša ponuđena zakupnina i spremnost zakupca da uloži određena sredstva u adaptaciju objekta.
Po isteku roka za prikupljanje pismenih ponuda, ne mogu se podnositi nove ponude, niti menjati i dopunjavati ponude poslate u roku.

Ponuda koja se dostavlja treba obavezno da sadrži: iznos zakupnine koja se nudi, za fizička lica: ime i prezime, adresu, broj lične karte, jedinstveni matični broj građana, za preduzetnike: ime i prezime preduzetnika, adresu, broj lične karte, jedinstveni broj građana, naziv radnje, matični broj, za pravna lica: naziv i sedište, kopiju rešenja o upisu pravnog lica u registar kod nadležnog organa, kao i punomoćje za lice koje zastupa podnosioca prijave.
Podnosioci neblagovremene ili nepotpune ponude ne mogu učestvovati u postupku prikupljanja pismenih ponuda, a nepotpune i neblagovremene ponude se odbacuju.
Postupak prikupljanja pismenih ponuda sprovešće se ako se prijavi najmanje jedan učesnik.
Izbor najpovoljnijeg ponuđača vrši se primenom kriterijuma visine ponuđene zakupnine i visine uloženih sredstava u adaptaciju.

Ukoliko u postupku dva ili više ponuđača ponude isti iznos zakupnine, Komisija zadržava pravo da izbor najpovoljnijeg ponuđača izvrši po slobodnom uverenju.

Po okončanju postupka prikupljanja pismenih ponuda, ugovor o zakupu poslovnog prostora se zaključuje sa učesnikom oglasa sa utvrđenom najpovoljnijom pismenom ponudom.

Rok za podnošenje ponuda se utvrđuje na 7 dana od dana objavljivanja javnog oglasa