slideshow04

Vesti

Održana 33. sednica Opštinskog veća opštine Priboj

Danas je održano 33. po redu zasedanje Opštinskog veća opštine Priboj. Na današnjem zasedanju članovi Opštinskog veća opštine Priboj razmatrali su Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Priboj, Predlog rešenja o raspodeli sredstava za učešće u programima i projektima u oblasti sporta za 2018. godinu i rešenja o raspodeli sredstava na sportske klubove i organizacije za 2018. godinu. Takođe razmatran je Izveštaj o radu Opštinkske uprave Priboj za prethodnu godinu i Predlog Odluke o usvajanju izveštaja o popisu imovine i obaveza na dab 31.12.2017. godine.

Nakon što je dostavljeno mišljenje Organizacije sindikata Opštinske uprave Priboj na predlog Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi opštine Priboj, isti je i donet na današnjem zasedanju. Kao reprezentativni sindikat, sindikalna organizacija Opštinske uprave Priboj dostavila je mišljenje u kome stoji da je utvrđeno da se izvorni i povereni poslovi Opštinske uprave Priboj, obavljaju na delotvoran, funkcionalan i efikasan način, stručno, nepristrasno, politički neutralno i etički prihvatljivo.

Danas je usvojen i predlog Komisije za raspodelu sredstava u sportu i kategorizaciju sportskih organizacija, kojim je 26.500.000,00 dinara raspoređeno na 19 sportskih udruženja u redovnom programu i osam udruženja u posebnom programu.

Razmatran je i Skupštini opštine prosleđen na usvajanje Izveštaj o radu Opštinske uprave Priboj za 2017. godinu. Isti je pohvaljen od strane članova Opštinskog veća, kao i rad Opštinske uprave, kojom su građani iz godine u godinu, prema anonimnim anketama i istraživanjima, sve više zadovoljni.

Opštinsko veće opštine Priboj danas je usvojilo i Izveštaj o popisu imovine i obaveza na dan 31.12.2017. godine.

Dnevni red sednice možete pogledati ovd

15 sednica opstinskog veca priboj