slideshow04

Vesti

Nova projektna menadžerka Kancelarije OEBS-a u Novom Pazaru u poseti Priboju

Nakon stupanja na dužnost projektnog menadžera Kancelarije OEBS-a u Novom Pazaru, Mikaela Turman, obišla je opštine Zlatiborskog regiona, a u radnoj poseti 7. marta bila je i u opštini Priboj.

Novu projektnu menadžerku OEBS-a sa saradnikom na projektima Almirom Vučeljom, primio je predsednik Opštine Lazar Rvović, sa saradnicima, zamenikom Sašom Vasilićem i šefom Kabineta Vukom Lukovićem.

Mikaela Turman, kojoj je ovo prvi boravak u Priboju, izrazila je interesovanje za stanje u pribojskoj opštini, bezbednosnu situaciju obzirom da je Priboj pogranična opština, mulitietnička pitanja, ekonomiju, obrazovanje i mlade u gradu.

Na sastanku je bilo reči i o planovima za dalju, još uspešniju saradnju Priboja i ove organizacije, kakva je i postojala u prethodnom periodu.

Nova projektna menadžerka posetila je i Kancelariju za mlade u Omladinskom centru, gde se uverila u sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou i tom prilikom izrazila veliko zadovoljstvo zbog svoje posete Priboju i stanjem koje je zatekla u ovoj opštini.

nova menadzerka oebs a