slideshow04

Vesti

Opština nagradila vredne volontere 55. MOSI "Priboj 2018"

Opština Priboj je nakon održanih 55.Međuopštinskih sportskih igara nagradila vredne volontere za njihov trud i doprinos u organizaciji. Njih 162 Sportski savez Priboj i Opština Priboj u utorak, 10. jula u Domu kulture, nagradili su novčanim iznosom, a uručene su im i zahvalnice.

volonteri mosi dodela zahvalnica

Uz prigodne zahvalnice svi volonteri nagrađeni su sa po 4.000 dinara. Kako je na svečanom uručivanju nagrada rekao predsednik Sportskog saveza Priboj, Filip Komarica, volonteri su od samog početka bili glavni pokretač organizacije 55. MOSI.

"Od prvog sastanka sa volnterima, mi smo znali da će oni biti glavni pokretač ovih MOSI. Tako je i bilo, i to se desilo treći dan MOSI, odnosno u subotu, kada je pala velika kiša, oni su izašli na teren, bez problema su sve odradili, sve počistili, a teren je bio spreman na vreme", rekao je Filip Komarica o zaslugama pribojskih volontera.

Pripreme volontera trajale su par meseci, a onim što su pokazali na terenu opravdali su očekivanja organizatora.

"Moram priznati iskreno i bez uveličavanja da su i više nego ispunili naša očekivanja, jer zaista sve je bilo završeno na vreme, sve aktivnosti, sve utakmice, sve je prošlo kako treba, i ostale su samo reči hvale za volontere", rekao je Branko Kašerić, koordinator Kancelarije za mlade.

Volonteri su tokom odrržavanja Igara bili aktivni na svim terenima, a samo učešće za njih, prema njihovim rečima, nemerljivo je u iskustvu koje su stekli.

Osim što su Igre u Priboju oborile rekord po broju učesnika, na 55.MOSI oboren je i rekord u broju volontera, a imajući u vidu to da su i više nego ispunili očekivanja, organizator je svih 162 nagradio novčano i sa prigodnim zahvalnicama.