slideshow04

Vesti

Vrtić "Neven" u Starom Priboju u novom ruhu

Projekat rekonstrukcije Predškolske ustanove "Neven" u Starom Priboju, koji je otpočeo u septembru, danas je zvanično priveden kraju. Završetkom ovih radova, stvoreni su bolji uslovi za boravak dece u vrtiću, ali i zaposlenih.

Radovi koji su trajali 60 kalendarskih dana, uključivali su radove na povećanju energetske efikasnosti objekta u kome borave naši najmlađi sugrađani iz ovog dela grada, odnosno potpunu zamenu stolarije i ugradnju termofasade. Ovim će se znatno doprineti u budućnosti smanjenju troškova grejanja ove ustanove. Osim ovih radova, u zgradi vrtića adaptirana je i natkrivena potpuno bezbedna za boravak dece terasa, koja se od sada može koristiti u svim vremenskim uslovima.

Vrtić su povodom završetka radova obišli predstavnici lokalne samouprave, Ministarstva privrede, nadzora i izvođača, kao i Predškolske ustanove "Neven", koja će od danas poslovati u značajno boljim uslovima.

Vrednost radova na rekonstrukciji PU "Neven" u Starom Priboju iznosila je 13 miliona dinara bez PDV-a, što su zajedno finansirali opština Priboj i Ministarstvo privede. Izvođač radova bila je firma Polet d.o.o. iz Užica.

vrtic neven u novom ruhu