slideshow04

Vesti

Slobodna zona u Priboju dobila uređen parking prostor

Asfaltiranjem i postavljanjem horizontalne i vertikalne signalizacije okončana je izgradnja parkinga personalnih vozila u Slobodnoj zoni Priboj. Na taj način Slobodna zona Priboj i korisnici zone, dobili su još jedan infrastrukturni objekat na korišćenje.

Parking je površine 1850 m2 i raspolaže sa 86 parking mesta, a isti je rađen prema projektu i sa građevinskom dozvolom. Projekat za parking je izradila firma „VEINŽENJERING 021“ iz Novog Sada, a sam projekat i sve potrebne dozvole finansirala je "Slobodna zona" d.o.o.

Na konkurs javne nabavke male vrednosti JN br 3/18, koji je raspisala Slobodna zona doo, javilo se više ponuđača. Tenderska komisija je odabrala izvođača „Složna braća Zoran i Nele“ doo, ogranak „Putevi-Zlatar“ koji je izveo radove u iznosu 3.052.264,00 dinara bez PDV-a ili 3.662.716,00 sa uračunatim PDV-om. Tender je obuhvatio pripremne radove, asfaltiranje, postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije. Investitor izvođenja radova bila je Slobodna zona Priboj doo preko Opštine Priboj.

parking slobodna zona