slideshow04

Vesti

Priboju odobren projekat upravljanja ljudskim resursima

Opštini Priboj dodeljen je paket podrške za unapređenje funkcije upravljanje ljudskim resursima u okviru druge faze zajedničkog projekta Evropske unije i Saveta Evrope "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi".

Projekt sprovodi Savet Evrope u saradnji sa projektnim partnerima - Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Opština Priboj je tako izabrana da učestvuje u implementaciji paketa podrške u cilju daljeg razvoja funkcije upravljanja ljudskim resursima na lokalnom nivou.Planirano je da podrška implementaciji paketa traje od novembra 2019.do marta 2021.godine.

Realizacijom druge faze zajedničkog projekta Evropske unije i Saveta Evrope "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi" očekuje se dalji razvoj funkcionalnih i modernih instrumenta upravljanja ljudskim resursima u opštini Priboj.

Potpisivanje Memoranduma o razumevanju između 50 izabranih lokalnih samouprava,koje će učestvovati u primeni paketa podrške, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Saveta Evrope, održaće se 11.decembra u Beogradu na Skupštini Stalne konferencije gradova i opština.

upravljanje ljudskim resursima u ls