slideshow04

Vesti

Počeli sa radom gradski bazeni

Nešto kasnije nego prethodnih godina, zbog loših vremenskih prilika i pandemije korona virusa, u ponedeljak, 29.juna 2020.godine, počeli su sa radom i gradski bazeni u Novom Priboju. Radno vreme bazena, kojima gazduje Ustanova za fizičku kulturu „Sportski centar“ je svakim danom od 10 do 19 sati.

Pribojcima, ali i svima iz okruženja, koji će ovog leta osveženje potražiti na gradskim bazenima u Priboju, na raspolaganju su kao i ranijih godina tri bazena - veliki bazen, zatim bazen za neplivače i bazen za decu.

bazen 2020

Kupališna sezona na gradskim bazenima u našem gradu funkcionisaće uz primenu svih preporučenih zaštitnih i higijenskih mera, od kompletne dezinfekcije kompleksa gradskih bazena, vodenih barijera sa sredstvima za dezinfekciju nogu i ruku, tuširanja pre ulaska u bazen, do distance između kupača od najmanje dva metra. Tako u bazenima istovremeno može boraviti do 150 kupača ili ukupno na kompleksu gradskih bazena i do 400 osoba.

Voda u gradskim bazenima, kao i prethodnih godina, kontrolisaće se najmanje tri puta mesečno, od strane Zavoda za javno zdravlje iz Užica.

Cena ulaznica za gradske bazene ostala je ista kao i prethodnih godina i iznosiće za dan 150 dinara, za mesec 2500 dinara a za kompletnu sezonu 4000 dinara.