slideshow04

Vesti

Obaveštenje: Konkurisanje za učeničke/studentske domove

Obaveštavaju se roditelji i učenici/studenti koji imaju nameru da konkurišu u smeštajne kapacitete doma učenika srednjih škola (ili smeštajne kapacitete studenatskih domova) Republike Srbije, da će se prijem dokumentacije za izdavanje Uverenja o prosečnom prihodu po članu domaćinstva, kao i do sada, realizovati u prostorijama Opštinske uprave Priboj.

S obzirom na epidemiološku situaciju i propisane mere opreza i prevencije prenošenja virusa COVID 19, mole se svi zainteresovani da sa sajta odštampaju obrazac Zahteva za izdavanje uverenja i obrazac Uverenja (ili odštampane obrasce preuzmu u Opštinskoj upravi), iste obrasce popune u skladu sa priloženim popunjenim primercima, kao i da u skladu sa priloženim Uputstvom pribave potrebne dokaze.

Popunjeni obrasci zahteva, uverenja i propratni dokazi predaju se u prostorijama Opštinske uprave Priboj - Uslužni centar. U skladu sa merama i preporukama mole se svi zainteresovani da prilikom predaje dokumenata nose zaštite maske i poštuju instrukcije koje dobiju prilikom dolaska u Opštinsku upravu od zaposlenih iz Opštinske uprave.

Po izvršenoj overi svaka stranka će biti kontaktirana na kontakt telefon koji je unet u zahtev za izdavanje uverenja.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na tel. 033-2452-341 lokal 108.

Budite odgovorni, kako prema sebi, tako i prema drugima.

Neophodnu dokumentaciju možete preuzeti ovde.