slideshow04

Tenis se vratio kući - Teniski klub "Priboj 1880" počeo rad sa decom

Teniski klub "Priboj 1880" započeo je 15. aprila sa treninzima dece, dečaka i devojčica predškolskog, školskog, osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta. Treninzi su organizovani na novim teniskim terenima, koji su donacija Fondacije Novaka Đokovića, a na njima trenutno trenira 57 dečaka i devojčica sa dva trenera, u dve smene.

Odlukom Upravnog odbora kluba, odlučeno je da naknada za rad dece sa trenerom iznosi 1.000 dinara mesečno, za dva treninga sedmično. Ovo je najjeftinija cena u Srbiji, kada je treniranje belog sporta u pitanju, a na formiranje iste uticali su demografski, socijalni i ekonomski momenti pribojske opštine. Cilj kluba jeste omasovljenje tenisa kao sporta, a u tome je dobio nesebičnu podršku lokalne samouprave. Za potrebe treninga sve rekvizite nabavila je lokalna samouprava, tako da su deca oslobođena obaveze nabavljanja rekvizita za tenis.

Upis nove dece je u toku, dok se za već upisane treninzi održavaju u dve smene, a sa decom rade dva trenera. Više informacija u vezi sa upisom može se dobiti na telefon 062 235 539. Teniski klub "Priboj 1880" će nastaviti sa dosadašnjim aktivnostima i upisom dece, uz podršku lokalne samoprave, Fondacije Novaka Đokovića i Teniskog saveza Srbije, sve u cilju omasovljenja ovog sporta u Priboju.

tenis-se-vratio-u-priboj