slideshow04

Sajam sporta "Šta treniraš?" u Priboju

Sutra (28.04.) će se u Priboju u Sportskoj dvorani u terminu od 12 do 14 časova, održati sportska manifestacija, poznatija kao svojevrstan sajam sporta "Šta treniraš?". Projekat sprovode Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, dok je pokrovitelj kompanija Koka kola, a kao cilj ima motivisanje dece školskog uzrasta da odaberu sport kojim će se baviti. Ove godine sajam je dobio i podršku lokalne samouprave u Priboju.

Sajam je zamišljen kao svojevrsna sportska manifestacija, gde će deca školskog uzrasta biti u prilici da posete štandove određenih sportskih klubova, odnosno sportova i upoznaju se sa prednostima treniranja istih. Omasovljenje sporta ali i ulaganje u sport i finansiranje istog, biće tema sastanka koji će se održati nakon Sajma sporta "Šta treniraš?" u Omladinskom centru u Priboju, u 14 časova.

Posetu Sajmu sporta "Šta treniraš?" najavili su državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, sekretar SSS Vladimir Batez i dr Dane Korica iz Upravnog odbora Saveza.

sta-treniras-najava