slideshow04

Održana 69. sednica Opštinskog veća opštine Priboj

Danas je održano 69. zasedanje Opštinskog veća opštine Priboj, na kojem je ponovo formirana Komisija za rešavanje zahteva za pomoć u izgradnji seoskih vodovoda, ali su i razmotreni i u skupštinsku proceduru prosleđeni Izveštaj o radu Predškolske ustanove "Neven" za 2014/2015. godinu i Godišnji Plan rada za 2015/2016. godinu.

Povodom prve tačke dnevnog reda, članovi Veća bili su saglasni da Komisija za rešavanje zahteva za pomoć treba da ostane u istom sastavu kao i prošle godine, imajući u vidu korektnost u radu i dobre rezultate koji su proistekli iz rada Komisije. Predsednik Komisije i član Opštinskog veća Drago Drobnjaković, rekao je da će i ove godine biti minimalni uslovi za dobijanje creva, a to je iskopavanje kanala dubine 60cm ukoliko je u pitanju pijaća voda, odnosno 40 cm u slučaju da to nije. Komisija će i ove godine raditi na terenu, u skladu za zahtevima građana kojima je ovaj vid pomoći od lokalne samouprave potreban. U sastavu Komisije osim predsednika Draga Drobnjakovića su i Mlađen Simović iz Direkcije za izgradnju Priboja i Uroš Milićević iz JKP "Usluga".

Izveštaj o radu za 2014/2015. godinu kao i Godišnji Plan rada Predškolske ustanove "Neven" za 2015/2016. godinu razmotreni su i prosleđeni odbornicima Skupštine opštine na usvajanje, uz pohvale za rad i planove u budućnosti.

Dnevni red sednice možete pogledati ovde.

53-sednica-opstinskog-veca