slideshow04

"Biser Bojane" u Domu kulture "Pivo Karamatijević"

Novi film "Biser Bojane", reditelja Milana Karadžića, komedija sa malom dozom akcije, koja osvaja bioskopsku publiku širom zemlje, stigao je u Priboj. Projekcije su zakazane za ponedeljak, 20. februar, od 18:00 i 20:00 h.

Biser Bojane

Novi film reditelja Milana Karadžića i producenata Milutina Mime Karadžića i Dragana Đurkovića "Biser Bojane" donosi nam priču o Đorđu Popoviću, mladom lekaru iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Glavne uloge Đorđa i Lole poverene su mladim glumcima Slavenu Došlu i Vanji Nenadić, dok oca Nikolu Popovića tumači legendarni Mima Karadžić. Osim njih u ovom ostvarenju pojavljuju se i: Andrija Milošević, Mladen Nelević, Mira Banjac, Dubravka Drakić, Emir Ćatović, Hristina Popović, Olivera Bacić, Ana Sakić, Miodrag Krstović i mnogi drugi.

Ulaz 250 dinara.