slideshow04

Nastavak podrške projektima u turizmu: Ljajić na štandu Turističke organizacije Priboj

39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, počeo je juče i trajaće do 26. februara na Beogradskom sajmu pod sloganom "Uživajte na vreme". Drugog dana sajma štand Turističke organizacije Priboj posetio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić, koji je tom prilikom i obećao pomoć ministarstva u relizaciji projekata za razvoj pribojskog turizma.

rasim ljajic na sajmu turizma 2017

Ljajića su na štandu Turističke organizacije Priboj dočekali predsednik Opštine Lazar Rvović, član Opštinskog veća zadužen za oblast turizma Miralem Gogalić i direktor Turističke organizacije Vladan Radović, koji su mu tom prilikom prezentovali dva glavna projekta pribojskog turizma, a to su "Adaptacija osnovne škole u Bučju" i izgradnja ribarskog naselja na obali Potpećkog jezera. Za oba projekta postoji projektno-tehnička dokumentacija, a dogovoreno je da ministarstvo pomogne u realizaciji istih sa 80% sredstava, dok bi Opština finansirala 20%.

Ljajić je pozitivno ocenio rad Turističke organizacije Priboj i izrazio zadovoljstvo do sada postignutim, zahvaljujući čemu će u budućnosti pribojska opština imati veliku podršku resornog ministartva.

projekat skola u buciju