slideshow04

Oglas: Javni uvid - Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglašava javni uvid u NACRT PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE INFRASTRUKTURNOG KORIDORA VISOKONAPONSKOG DALEKOVODA INTERKONEKCIJA 2H400 KV REPUBLIKA SRBIJA (BAJINA BAŠTA)–GRANICA CRNE GORE–GRANICA BOSNE I HERCEGOVINE i IZVEŠTAJ O STRATEŠKOJ PROCENI UTICAJA PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE INFRASTRUKTURNOG KORIDORA VISOKONAPONSKOG DALEKOVODA INTERKONEKCIJA 2H400 KV REPUBLIKA SRBIJA (BAJINA BAŠTA)–GRANICA CRNE GORE–GRANICA BOSNE I HERCEGOVINE NA ŽIVOTNU SREDINU

JAVNI UVID u Nacrt prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora visokonaponskog dalekovoda interkonekcija 2h400 kV Republika Srbija (Bajina Bašta)–granica Crne gore–granica Bosne i Hercegovine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora visokonaponskog dalekovoda interkonekcija 2h400 kV Republika Srbija (Bajina Bašta)–granica Crne gore–granica Bosne i Hercegovine na životnu sredinu (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja), održaće se od 06. APRILA DO 05. MAJA 2017. GODINE U TRAJANjU OD 30 DANA, svakog radnog dana u zgradama skupština grada Užica i opština Bajina Bašta, Priboj, Prijepolje i Čajetina, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs).

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi gradskoj/opštinskoj upravi u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 05. majem 2017. godine. Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu se dostaviti i direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Tekst oglasa možete preuzeti ovde.
Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja možete preuzeti ovde.

javni uvid plan i spu bbasta