slideshow04

Projekcije filmova u Domu kulture "Pivo Karamatijević"

12.07.2017. (sreda) GROZAN JA 3 - 3D, u 16:00 h i u 18:00 h
12.07.2017. (sreda) TRANSFORMERSI-POSLEDNjI VITEZ u 20:00 h

12.07.2017. (sreda) GROZAN JA 3 - 3D, u 16:00 h i u 18:00 h

Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.

Nakon što je otpušten iz Lige protiv zlikovaca, zbog neuspeha da uhvati poslednjeg lošeg momka koji je pripretio celom čovečanstvu, Gru ulazi u veliku krizu identiteta. Ali kada se misteriozni stranac pojavi kako bi obavestio Grua da ima davno izgubljenog brata blizanca – koji očajnički želi da krene stopama svog brata Grua – nekadašnji super negativac će ponovo otkriti kako je dobro biti loš.

Nebojša Dugalić (Stiv Karel) ne samo da nam ponovo na fantastičan način dočarava Grua, ovaj put ga zatičemo i u drugoj ulozi – Drua, Gruovog davno izgubljenog brata blizanca. Mina Lazarević (Kristen Vig) vraća nam se kao super špijun Lusi, dok je u ulozi novog glavnog negativca Baltazara Breta, bivše zvezde programa za decu, koji je postao opsednut zlim TV likom koga je igrao 80-ih, Žika Milenković (Trej Parker). Gruov najimpresivniji protivnik do sada, Bret je odlučan da pokori Holivud…i svakoga ko mu se nađe na putu.

Ulaz 250,oo din.

grozan ja 3

 

12.07.2017. (sreda) TRANSFORMERSI-POSLEDNjI VITEZ u 20:00 h

„Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera (Mark Valberg), Bamblbija, engleskog lorda (ser Entoni Hopkins) i profesorke s Oksforda (Lora Hadok).
Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Glumci: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner.
Režiser: Michael Bay.

Ulaz: 250,oo din.

transformers poslednji vitez