slideshow04

7. Међународни лимски биатлон и Лим фест 2014

Седми по реду Међународни лимски биатлон, одржаће се и ове године у Прибоју, у организацији Туристичке организације Прибој. Рафтинг на Лиму одржаће се у суботу 16. августа, седми пут заредом.

Манифестација која ће претходити овогодишњем спусту Лимом је Лим фест, рок фестивал намењен млађој популацији и свим љубитељима ове врсте музике. Ове године специјални гости су Ортодокс Келтс, а поред њих ће наступити прибојски бенд Хелм, група Рандом из Чачка, локални бенд Волтера али и бројни прибојски ди-џејеви. Лим фест трајаће два дана, 14. и 15. августа, а биће одржан као и обично на платоу између школа у новом делу Прибоја. Улаз за Лим фест је бесплатан.

Главни туристички догађај овог лета, за све љубитеље сплаварења и адреналина, спуст низ Лим на деоници Прибој-Рудо-Сетихово, почеће у 11 сати у суботу 16. августа. Деоница је дуга око 30 км и спуст траје око четири сата. Рафтинг почиње од кампа у новом делу града, одакле ће кренути спуст, а сви учесници су у обавези да у чамцу имају неопходну опрему, заштитни прслук и кацигу, за шта се побринула Туристичка организација Прибој. Пријаве екипа су до петка, 15. августа, лично, у просторијама ТО Прибој.
limski biatlon 2014