slideshow04

Тенис се вратио кући - Тениски клуб "Прибој 1880" почео рад са децом

Тениски клуб "Прибој 1880" започео је 15. априла са тренинзима деце, дечака и девојчица предшколског, школског, основношколског и средњешколског узраста. Тренинзи су организовани на новим тениским теренима, који су донација Фондације Новака Ђоковића, а на њима тренутно тренира 57 дечака и девојчица са два тренера, у две смене.

Одлуком Управног одбора клуба, одлучено је да накнада за рад деце са тренером износи 1.000 динара месечно, за два тренинга седмично. Ово је најјефтинија цена у Србији, када је тренирање белог спорта у питању, а на формирање исте утицали су демографски, социјални и економски моменти прибојске општине. Циљ клуба јесте омасовљење тениса као спорта, а у томе је добио несебичну подршку локалне самоуправе. За потребе тренинга све реквизите набавила је локална самоуправа, тако да су деца ослобођена обавезе набављања реквизита за тенис.

Упис нове деце је у току, док се за већ уписане тренинзи одржавају у две смене, а са децом раде два тренера. Више информација у вези са уписом може се добити на телефон 062 235 539. Тениски клуб "Прибој 1880" ће наставити са досадашњим активностима и уписом деце, уз подршку локалне самоправе, Фондације Новака Ђоковића и Тениског савеза Србије, све у циљу омасовљења овог спорта у Прибоју.

tenis-se-vratio-u-priboj