slideshow04

Прибој добио реконструисано шеталиште

Захваљујући реализацији Пројекта јавне расвете шетне стазе уз реку Лим са постављањем парковског мобилијара одобреног од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација и средствима која су издвојена за асфалтирање ове стазе из општинског буџета, нови део Прибоја коначно је добио адекватно уређено градско шеталиште.

Уговором који је потписан између Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Дирекције за изградњу Прибоја, одобрено је 3.000.000,00 динара од стране министарства на име суфинансирања пројекта, са којим је Дирекција за изградњу Прибоја аплицирала за коришћење субвенција и дотација намењених за пројекте развоја туризма у 2015. години код министарства. Тако је крајем протеклог месеца постављен парковски мобилијар, клупе за седење и канте за отпатке, а дуж целе стазе јавна расвета. Стаза дужине 700m, уједно је и пресвучена новом асфалтном подлогом, за шта је из буџета општине Прибој издвојено 1.530.000,00 динара са ПДВ-ом.

Реконструкцијом шетне стазе, која је протеклих година била у лошем стању и неосветљена, а самим тиме небезбедна за све шетаче, Прибој је добио модерно градско шеталиште уз реку Лим, на корист свих грађана Прибоја, али и унапређену туристичку инфраструктуру.

rekonstruisano setaliste