slideshow04

Најактивније лето у Прибоју је почело - БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ У COCA-COLA АКТИВНОЈ ЗОНИ

Coca-Cola систем у Србији је првим бесплатним тренинзима у Прибоју и бројним другим градовима Србије започео национални програм вежбања на отвореном уз професионалне тренере, Coca-Cola амбасадоре покрета за радост.
Професионални тренери, који носе титулу Coca-Cola амбасадора Покрета за радост, ће овог лета свим заинтересованим грађанима у Coca-Cola активним зонама, теретанама на отвореном, изграђеним у бројним општинама Србије, делити савете за вежбање и физичку активност прилагођену њиховом узрасту и форми.

coca cola teretana

Стручно вођени тренинзи у Прибоју ће се одржавати у периоду од јуна до нобембра 2016. године уз стручну помоћ тренера Хариса Струјића.
“Ту сам да током лета, кроз овај фантастични пројекат у коме учествујемо заједно са Coca-Cola системом, помогнем свим грађанима Прибоја који желе да побољшају своју форму и проведу корисно, активно и забавно лето у Coca-Cola активној зони. Овај пројекат нам омогућава да укажемо на изузетну важност физичке активности и њен утицај на многе аспекте здравља, као и да нашу стручност у домену вежбања и физичке кондиције поделимо са што већим бројем људи.” – изјавио је Харис, Coca-Cola амбасадор Покрета за радост из Прибоја.
Coca-Cola амбасадори Покрета за радост су стручњаци из области физичке културе и фитнеса који су одабрани уз помоћ стручњака Завода за спорт и медицину спорта, Завода за медицину рада Републике Србије и Савеза за школски спорт. Значајан партнер Coca-Cola система у пројекту Активне зоне и иницијативи да изгради културу рекреативног бављења спортом у Србији је Министарство омладине и спорта.
Поред тренирања уз стручне савете и помоћ тренера, у Прибоју, али и осталим Активним зонама, ће бити одржана и бројна дружења са спортистима, изазови и активности, осмишљени тако да у њима могу учествовати сви, без обзира на узраст, пол или форму.
Јавни бесплатни тренинзи ће се током овог лета, поред Прибоја, одржавати и у Богатићу, Бору, Димитровграду, Кикинди, Лајковцу, Лесковцу, Неготину, Нишкој Бањи, Новом Пазару, Оџацима, Опову, Осечини, Петровцу на Млави, Пироту, Сомбору, Тутину, Ужицу и Ваљеву.
Термине стручно вођених тренинга и листу градова у којима ће се они одржавати у Цоца-Цола активним зонама сви заинтересовани могу пратити на сајту www.coca-colaaktivnezone.rs и фејсбук страници Фабрика радости.