slideshow04

Радни састанак руководства општине Прибој и ЈП "Србијашуме": Заједничка ревитализација путева

У Прибоју је у уторак, 11. септембра одржан заједнички радни састанак руководства општине Прибој и ЈП "Србијашуме" из Пријепоља и Прибоја, који је за циљ имао утврђивање динамике радова на одржавању и изградњи нових путних праваца у сеоском подручју.

Састанку са председником општине Прибој и руководством, присуствовали су директор Шумског газдинства Пријепоље, Никола Јелић, заменик директора Шумског газдинства Пријепоље, Миленко Станишић, и директор Шумске управе Прибој, Горан Токовић. Констатовано је да тренутно постоји добра сарадња између локалне самоуправе у Прибоју и ЈП "Србијашуме", што показује и податак да издвајају велика средства за одржавање путева у руралним подручјима.

jp srbija sume revitalizacija puteva

Одржавање постојећих и прављење нових путних праваца у руралним подручјима, сагласили су се, од изузетне је важности за привредне активности мештана ових делова општине, али и за њих саме.

Примери добре праксе су заједнички санирани путни правци према Глогу и према Аврамовићима, што је свакако наишло на позитиван одјек али и трасирало правац добре сарадње у будућности.

На састанку је договорено да овакви радни састанци постану пракса, као и да се од наредне године у складу са тим, ускладе динамике на одржавању и изградњи нових путних праваца, што је у интересу и локалне самоуправе и ЈП "Србијашуме".