slideshow04

XII Међународни лимски биатлон

И ове године очекује вас незаборавна авaнтура на реци Лим. Општина Прибој и Туристичка организација по дванаести пут за редом организују традиционaлни међународни Лимски биатлон на деоници Прибој – Рудо – Сетихово. Стартује са 13. јула у 11 часова са Лимског кеја у новом делу града.

Ова јединствена туристичка манифестација сваке године окупља преко хиљаду учесника из Србије, БиХ и осталих земаља у окружењу. Оне који се охрабре да учествују у овој авнтури очекује рафтинг, спуст чамцима низ реку Лим у дужини од 33 километра и рекреативна бициклистичка трка. Уживање у природним лепотама дринско – лимског кањона довољан је разлог да и ви будете део ове манифестације!

У склопу Лимског биатлона организује се и пратећа манифестација “Лим фест” која ће у свом дванаестом издању угостити реномирание извођаче на концертима који ће се одржати на Тргу Фапа. У суботу 13. јула од 21 час наступа Балканика, у недељу 14. јула Жељко Јоксимовић и у понедељак, такође од 21 час за посетиоце ће наступити рок састав Рибља чорба.

Средства за организацију 12. Лимског бијатлона и Лим феста обезбедили су Министарство трговине, туризма и телекомуникација. Према најавама из Туристичке организације Прибој за све учеснике припремљена је комплетна безбедоносна опрема и лиценцирано обезбеђење на води које ће бринути о сигурности рафтера, а због међународног карактера регате и преласка државне границе током манифестације, апелује се на све заинтересоване да своје комплетне пријаве и неопходну документацију доставе у просторије ТОП – а, до 12. јула.

lim fest 2019

limski biatlon 2019

rafting 2014