slideshow04

Хумани посланици

Општину Прибој у петак, 2.јула, посетили су народни посланици СНС у Скупштини Србије, Сања Лакић и Стефан Србљановић. У питању су млади људи, са првим посланичким мандатом, Сања се у свом досадашњем раду истакла у помоћи Србима у региону, посебно Хрватској, одакле и вуче корене, а Прибојц Стефан Србљановић, као један од лидера са Академије СНС, поносан је на свој Прибој, који иде узлазном путањем и Србијом, која се из дана у дан мења на боље.

Младе народне посланике у име локалне самоуправе примио је Саша Василић, заменик председника општине Прибој, који их је упознао са актуелним тренутком овог града, који је последњих година једно велико градилиште, где се доста улаже у привреду, комуналну и путну инфраструктуру, у образовање и туризам, у младе, али и са капиталним пројектима, чија реализација треба да крене овог лета, а те инвестиције се мере милионима евра.

Сања и Стефан су млади и истински представници народа у највећем законодавном дому Србије, али имају и велико, хумано срце. За најугроженије Прибојце, Црвеном крсту овог града, поклонили су 50 пакета са основним животним намирницама. Они углас кажу, да су хуманост и солидарност у бити сваког човека, да увек треба да помажемо једни другима, поготово кад су у питању објективне околности.

"Ово је само почетак наших бројних акција широм Србије”, рекли су народни посланици.

"највећи део реализоваћемо заједно са нашим вршњацима, јер имамо конкретне идеје и јасне циљеве, а приоритетни циљ је да, и Прибој и Србија, сваким даном, све више буду боље место за рад али и живот свих њених грађана, младих људи пре свега.”, закључили су своју посету Прибоју, народни посланици у Скупштини Србије Сања Лакић и Стефан Србљановић.