slideshow04

КЛЕР: Позив за обуку за незапослена лица

У оквиру Програма развоја приватног сектора у југозападној Србији, који реализује Регионална развојна агенција Златибор из Ужица, а финансира Швајцарска Влада преко Швајцарске агенције за развој и сарадњу, у сарадњи са Првом приватном угоститељско-туристичком школом из Београда, у хотелу Мона на Златибору, у периоду од 23.04. до 24.05. ове године биће организована бесплатна обука за 75 незапослених лица.

Обука се организује ради унапређења знања и вештина за обављање послова кувара, конобара, бармена, рецепционера, радника у сектору домаћинства, а све у циљу лакшег проналажења посла. Обука коју су припремили врхунски угоститељи на основу потреба и захтева послодаваца, дизајнирана је тако да Вам омогући да унапредите знања и вештине радећи у стварним радним условима, са еминентим представницима угоститељске струке у водећем хотелу највеће туристичке дестинације Златибор. Пролажењем кроз овакву врсту обуке, незапослени ће имати прилику да изграде своје професионалне квалификације које ће им омогућити и олакшати запошљавање. Позив је отворен свима који су незапослени, а жељни да се професионално развијају радећи у хотелско-угоститељској индустрији. Позивају се и послодавци који имају потребу за запошљавањем обученог кадра да пријаве за обуку незапослена лица како би се припремила за рад у угоститељским објектима. Обука је потпуно бесплатна а све што је потребно је да се, уколико сте незапослено лице, пријавите најкасније до 14.04.2014. Пријаву за физичка и правна лица можете преузети са сајта РРА Златибор као и више информација.

Кoнтак за детаљније информације: Бојан Милићевић, 065/823-0653, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
ПРИЈАВИТЕ СЕ, ОЧЕКУЈЕМО ВАС ДА ЗАЈЕДНО КРЕИРАМО ВАШУ БУДУЋНОСТ!

baner za obuku