slideshow04

Дом здравља Прибој добио специјализовано возило за Службу хитне помоћи

Министар здравља, Асс.др Златибор Лончар, уручио је данас кључеве 34 специјалозована возила за службе хитне медицинске помоћи представницима 24 дома здравља и Градском заводу за хитну медицинску помоћ Града Београда. Специјализовано возило учешћем у пројекту "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу", добио је и Дом здравља Прибој.

Министарство здравља је у циљу унапређења квалитета здравствене заштите за грађане Србије, уз финасијску подршку Светске банке, обезбедило набавку 34 возила за хитну медицинску помоћ, комплетно опремљених пратећом медицинском опремом, кроз реализацију пројекта "Пружање унапређених услуга на локалном нивоу" - DILS. Свечаној примопредаји возила у Градском заводу за хитну медицинску помоћ у Београду, присуствовао је директор Дома здравља Прибој, др Александар Раковић.
Део средстава за спровођење пројекта и унапређење услуга на локалном нивоу, обезбедила је општина Прибој. Са још једном донацијом у низу, Дом здравља Прибој сврстао се међу медицинске установе са најмодернијим специјализованим возним парком у Србији.

novo-vozilo-dom-zdravlja-priboj