slideshow04

Државни секретар Стевановић у Прибоју - Потписан Уговор о замени испуњења

У радној посети локалној самоуправи у Прибоју, у четвртак 16. априла боравио је државни секретар Драган Стевановић, државни секретар у Министарству привреде. Повод посете била је актуелна ситуација у прибојској привреди, са којом су Стевановића подробније упознали председник општине Прибој Лазар Рвовић и његов помоћник Крсто Јањушевић.

У четвртак је у Прибоју потписан Уговор о замени испуњења, којим је држава преузела део имовине ФАП-а на име дуга ФАП-а према држави, који ће унети као своју имовину у ново предузеће које ће формирати са стратешким партнером. Потписивањем овог уговора, прича са приватизацијом ФАП-а и довођењем инвеститора се наставља. Према речима Стевановића, претходног дана је био одржан састанак Владе са представницима финске компаније, што довољно говори да грађани Прибоја имају у наредним данима и месецима шта да очекују, што ће бити пре свега економски а касније и у сваком другом смислу препород овог краја.

"Много тога што смо наследили не дају нам простора и могућности да ствари иду брже, но када је у питању ова инвестиција, мислим да грађани немају разлога за зебњу.", рекао је Стевановић. Његова је оцена да је премијер показао јако пуно воље, да се у Прибоју ствари суштински промене.

dragan stevanovic drzavni sekretar