slideshow04

Бајка о бескућницима - Филм "Смрдљива бајка" у Прибоју

Жарко Лаушевић након више од 15 година враћа се на велико платно са филмом „Смрдљива бајка“, који као сценариста и редитељ потписује Мирослав Момчиловић. Смрдљива бајка премијерно стиже у Прибој 1. децембра, када ће бити две пројекције, у 18h и у 20h, у великој сали Дома културе "Пиво Караматијевић".

филм смрдљива бајка

Редитељ филма, Мирослав Момчиловић и екипа коју поред Лаушевића, чине и Јелена Ђокић и Петар Божовић, поручили су да је то филм о љубави. Филм је свој биоскопски живот започео у среду 25.11., премијером у Сава Центру. Синопис филма прати живот двоје бескућника, Моме и Еме. Мома је скитница и пати од депресије а Ема је скитница и лечила се од алкохолизма. Мома живи у напуштеним фабричким погонима, док Ема живи у шахту. Ема се Моми допала на први поглед док Мома се Еми допао на други поглед. Ема је некад давно изгубила бебу и почела да пије или је прво почела да пије па изгубила бебу. Једно другом улепшавају дане. Довијају се у потпуној немаштини. Венчавају се. Венчава их Краљ клошара који живи на депонији. Мома и Ема одлазе на медени месец и том приликом наилазе на остављену бебу поред контејнера.

Настављају живот у троје...

У главним улогама: Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Милош Влалукин, Александар Ђурица, Небојша Илић, Јелена Ђокић, Бојан Жировић, Небојша Љубишић, Милош Самолов, Марко Гверо.

Цена улазнице је 250 динара.