slideshow04

Почиње упис за помоћ у изградњи сеоских водовода

Општина Прибој и ове године донела је одлуку о помоћи грађанима којима је иста потребна за изградњу сеоских водовода, у циљу подстицаја развоја пољопривреде и опстанка села. Као што је то био случај и претходних година, и ове године помоћ се огледа у донацији црева за водоводе, па ће тако сви они који планирају да се пријаве за донацију, морати да имају ископан канал.

Пријавити се могу искључиво грађани који су ископали канал, како би Комисија у што краћем року могла да изврши увид. Пријављивање ће трајати 10 радних дана у периоду од 3.3.2016. године закључно са 16.3.2016. године, у згради Општинске управе, на трећем спрату у канцеларији број 21, у интервалу од 10 до 12 часова, код Драга Дробњаковића, члана Општинског већа и председника Комисије за изградњу сеоских водовода.

Као и претходних година набављено је искључиво црево високог квалитета, прве класе, које може да се користи како за водоводе за наводњавање, тако и за пијаћу воду. Делиће се 70 km црева, три профила и то од 3/4'' 36 km, 1/2'' 28 km и 1/1'' 6 km. Укупна вредност набављеног црева је око 2.200.000,00 динара.

Приоритет имају грађани који први пут добијају црева.

seoski vodovodi