slideshow04

Општинска управа: Обавештење

Обавештавамо заинтересоване грађане општине Прибој који су статус енергетски угроженог купца стекли у 2016. години да захтев за стицање статуса енергетски угроженог купца за наредну календарску годину могу поднети од 01.12.2016. године.

Уз захтев за стицање статуса енергетски угроженог купца, уколико није дошло до промене података на основу којих је тај статус стечен у 2016 години, потребно је приложити изјаву дату на записник под кривичном и материјалном одговорношћу пред органом јединице локалне самоуправе и доказе о укупним месечним примањима и приходима домаћинства.

Енергетски угрожени купци који су у 2016. години остварили тај статус на основу акта којим је утврђено право на новчану социјалну помоћ и/или дечји додатак, нови захтев могу поднети након подношења захтева за обнову права на дечји додатак, односно стицање сатуса социјално угроженог лица. Уз захтев потребно је приложити писану сагласност да орган за потребе поступка може извршити увид , прибавити и обрадити личне податке о којима се води службена евиденција, а који су неопходни у поступку одлучивања.