slideshow04

Пројекције филмова у Дому културе: "Лепотица и звер" и "Педесет нијанси мрачније"

"Лепотица и звер" 3Д - 20.03.2017. (понедељак) у 17:30 ч
"Педесет нијанси мрачније" - 20.03.2017. (понедељак) у 20:00 ч

  лепотица и звер

"Лепотица и звер" 3Д - 20.03.2017. (понедељак) у 17:30 ч

"Лепотица и звер" је бајковита прича о путовању Беле, паметне, лепе и независне младе жене коју је заробила звер у замку. Упркос страху, она ће се спријатељити са зачараном послугом замка и научиће да превазиђе одвратну спољашњост звери и схватиће да се добродушни прави принц налази унутра.

У филму играју Ема Вотсон у улози Беле, Ден Стивенс у улози Звери, Лук Еванс у улози Гастона, згодног, али површног сељака који заводи Белу, оскаровац Кевин Клајн у улози Мориса, Белиног ексцентричног оца, Јуан Мекгрегор у улози Лумијера, свећњака, номинован за Оскара Стенли Тучи као Каденза, цимбал, шестострука добитница награде Тони, Одра Мекдоналд у улози мадам Де Гардероб, ормара, номинован за Оскара Иан Макелен као Когсворт, сат изнад камина и двострука добитница Оскара Ема Томсон у улози чајника, гђе Потс.

Улаз 250,00 дин.

 

 педесет нијанси мрацније

"Педесет нијанси мрачније" - 20.03.2017. (понедељак) у 20:00 ч

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у филму "Педесет нијанси мрачније", другом наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровкаКим Бејсингер, Хју Данси, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

"Педесет нијанси мрачније" режирао је Џејмс Фоли ("Страх", "Кућа од карата"), а продуценти су поново Мајкл де Лука, Дејна Брунети и Маркус Висиди, као и Е Л Џејмс, која је и написала овај блокбастер серијал. Сценарио је написао Нил Ленард према роману Е Л Џејмс.