slideshow04

Оглас: Јавни увид - Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре оглашава јавни увид у НАЦРТ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ВИСОКОНАПОНСКОГ ДАЛЕКОВОДА ИНТЕРКОНЕКЦИЈА 2Х400 KV РЕПУБЛИКА СРБИЈА (БАЈИНА БАШТА)–ГРАНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ–ГРАНИЦА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ и ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА ВИСОКОНАПОНСКОГ ДАЛЕКОВОДА ИНТЕРКОНЕКЦИЈА 2Х400 KV РЕПУБЛИКА СРБИЈА (БАЈИНА БАШТА)–ГРАНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ–ГРАНИЦА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

ЈАВНИ УВИД у Нацрт просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора високонапонског далековода интерконекција 2х400 kV Република Србија (Бајина Башта)–граница Црне горе–граница Босне и Херцеговине и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора високонапонског далековода интерконекција 2х400 kV Република Србија (Бајина Башта)–граница Црне горе–граница Босне и Херцеговине на животну средину (у даљем тексту: Извештај о стратешкој процени утицаја), одржаће се од 06. АПРИЛА ДО 05. МАЈА 2017. ГОДИНЕ У ТРАЈАЊУ ОД 30 ДАНА, сваког радног дана у зградама скупштина града Ужица и општина Бајина Башта, Прибој, Пријепоље и Чајетина, као и на интернет страници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре (http://www.mgsi.gov.rs).

Физичка и правна лица примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу доставити у писаној форми градској/општинској управи у току трајања јавног увида, закључно са 05. мајем 2017. године. Примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу се доставити и директно Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22-26, 11000 Београд.

Текст огласа можете преузети овде.
Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја можете преузети овде.

javni uvid plan i spu bbasta