banner-mosi2018

Пројекције филмова у Дому културе "Пиво Караматијевић"

12.07.2017. (среда) ГРОЗАН ЈА 3 - 3Д, у 16:00 h и у 18:00 h
12.07.2017. (среда) ТРАНСФОРМЕРСИ-ПОСЛЕДЊИ ВИТЕЗ у 20:00 h

12.07.2017. (среда) ГРОЗАН ЈА 3 - 3D, у 16:00 h и у 18:00 h

Иллуминатион, који је публици донео „Грозан ја“ и највеће анимиране хитове 2013. и 2015, „Грозан ја 2“ и „Малце“, наставља авантуре Груа, Луси, њихових предивних ћеркица – Марго, Едит и Агнес – и Малаца у филму „Грозан ја 3“.

Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош.

Небојша Дугалић (Стив Карел) не само да нам поново на фантастичан начин дочарава Груа, овај пут га затичемо и у другој улози – Друа, Груовог давно изгубљеног брата близанца. Мина Лазаревић (Кристен Виг) враћа нам се као супер шпијун Луси, док је у улози новог главног негативца Балтазара Брета, бивше звезде програма за децу, који је постао опседнут злим ТВ ликом кога је играо 80-их, Жика Миленковић (Треј Паркер). Груов најимпресивнији противник до сада, Брет је одлучан да покори Холивуд…и свакога ко му се нађе на путу.

Улаз 250,оо дин.

grozan ja 3

 

12.07.2017. (среда) ТРАНСФОРМЕРСИ-ПОСЛЕДЊИ ВИТЕЗ у 20:00 h

„Последњи витез” руши суштинске митове Трансформерс франшизе и редефинише значење речи херој. Људи и Трансформерси су у рату, Оптимус Прајм је отишао. Кључ спасавања наше будућности лежи закопан у тајнама прошлости, у тајној историји порекла Трансформерса на Земљи. Спасавање нашег света ће спасти на плећа невероватног савеза: Кејда Јегера (Марк Валберг), Бамблбија, енглеског лорда (сер Ентони Хопкинс) и професорке с Оксфорда (Лора Хадок).
Постоји тренутак у свачијем животу кад смо позвани да учинимо нешто важно. У филму „Трансформерси – Последњи витез”, ловине ће постати хероји. Хероји ће постати зликовци. Само један свет ће преживети: њихов или наш.

Глумци: Марк Валберг, Џош Дахемел, Ентони Хопкинс, Лаура Хадок, Исабела Монер.
Режисер: Мајкл Бај.

Улаз: 250,оо дин.

transformers poslednji vitez