slideshow04

Одржан 11. Међународни лимски биатлон Прибој-Рудо-Сетихово

У суботу 28. јула одржан је 11. по реду Међународни лимски биатлон Прибој-Рудо-Сетихово. Ове године биатлон је на предлог грађана померен две недеље раније, како би на истом могли да учествују они који су на привременом раду у иностранству, а исти је поново окупио заљубљенике у адреналин и боравак на води.

Биатлон је окупио више стотина учесника, посматрача и заљубљеника у адреналин и природу, а више од половине учесника чиниле су посете са стране, претежно из Ниша, Београда, Пала, Новог Сада и других градова из земље, док је било и рафтера из иностранства.

У склопу Лимског биатлона одржана је бициклистичка трка Прибој-Рудо у дужини од 18 км. Биатлон подразумева две спортске дисциплине, рафтинг и бициклизам, а укупна дужина регате је 33 км. Од прошле године биатлон није везан за термине програма прекограничне сарадње, преко кога је раније финансиран, па је одржавање на предлог грађана померено две недеље раније, како би могло да учествује што више оних који су на привременом раду иностранству.

Организатори манифестације су ТО Прибој и Јавна установа за спорт и туризам Рудо.

11 limski biatlon