slideshow04

34. Сабор лекара ове године у Прибоју

Овогодишњи, 34. по реду Сабор лекара југозападне Србије и северне Црне Горе, одржаће се у Прибоју, 4. и 5. октобра, у организацији Дома здравља Прибој и Опште болнице Прибој. Теме овогодишњег окупљања лекара у Прибоју биће здравствена заштита мајке и детета као и превенција, дијагностика и терапија малигних обољења уз простор за слободне дискусије.

Такође, намера организатора је да се овогодишњи Сабор лекара акредитује код Лекарске коморе Србије као симпозијум са међународним учешћем. Сви заинтересовани који желе да буду активни учесници симпозијума и презентују свој рад треба да попуне електронску пријаву, која садржи кратку биографију предавача као и сажетак рада. Попуњене пријаве слати на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , контакт особа др Зоран Буква +381.62.286.472. Последњи дан за пријаву је 30. јун 2013. након кога неће бити могуће пријавити рад. Аутори који буду прошли рецензију биће благовремено обавештени.

За потребе 34. Сабора лекара који ће се одржати у Прибоју, чији је Општина Прибој покровитељ, Канцеларија за локални економски развој Општине Прибој, направила је wеб презентацију за организаторе овогодишњег Сабора, коју ће такође ажурирати у сврхе обавештавања јавности и заинтересованих учесника. Wеб презентацију можете погледати овде.