slideshow04

"Игре без граница" - манифестација за помоћ удружењу "Звончица" из Београда

Канцеларија за младе Прибој у сарадњи са Спортским центром Прибој, Туристичком организацијом Прибој и Удрyжењем "СОКО" из Прибоја, организује "Игре без граница" и мини концерт на градским базенима.

"Игре без граница" замишљене су као манифестација која ће окупити велики број младих у Прибоју, употпунити културни садржај који је намењен млађој популацији, а све у циљу промовисања спортских активности, Лим феста, предстојећег рафтинга, хуманих вредности и музичких потенцијала локалних бендова. Почетак мини концерта групе Волтера уз пратњу прибојских ди-џејева заказан је за 7. август са почетком у 18 часова. Цена карте на базенима до 17 часова ће бити 120 динара од чега ће 20 динара ићи у хуманитарне сврхе док ће након 17 часова цена карте бити 50 динара од чега ће 100% ићи у хуманитарне сврхе.
Тим поводом, позивају се сви заинтересовани суграђани да пријаве тимове, 5 особа, који ће учествовати на Играма без граница и који ће се борити за вредне награде. Пријаве ће се вршити на дан такмичења, од 17 до 18 часова, на градским базенима.
1. Награда: Бесплатан рафтинг Лимом за екипу
2. Награда: Седмодневне карте за градске базене за све чланпве тима
3. Награда: Изненађење
Временски распоред:
17 часова: Пријава тимова
18 часова: "Игре без граница"
19 часова: Мини концерт омладинског бенда „Волтера“ из Прибоја
20 часова: Наступ прибојских ди-џејева
scp bazeni logo