slideshow04

Projekcije filmova u Domu kulture "Pivo Karamatijević"

HOTEL TRANSILVANIJA 3 – ODMOR POČINjE (sinhronizovano) 3D - Ponedeljak, 13.08.2018. u 18 sati

NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENjE - Ponedeljak, 13.08.2018. u 20 sati

HOTEL TRANSILVANIJA 3 – ODMOR POČINjE (sinhronizovano) 3D

Ponedeljak, 13.08.2018. u 18 sati

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoleti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.
Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Ulaz 250 dinara.

hotel transilvanija 3 odmor pocinje

NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENjE
Ponedeljak, 13.08.2018. u 20 sati

U filmu NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENjE zatičemo Itana Hanta (Tom Kruz) i njegov tim (Alek Boldvin, Simon Peg, Ving Rejms), zajedno sa nekim već poznatim saveznicima (Rebeka Ferguson, Mišel Monagan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.

Ulaz 250 dinara.

nemoguca misija razilazenje