slideshow04

Vesti

Postavlja se saobraćajna horizontalna signalizacija

Redovno godišnje obnavljanje ili postavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije na gradskim ulicama u Priboju, počelo je 26.juna i trebalo bi da bude završeno za maksimalno 15-ak dana, referišu iz JP za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboj.

Proteklog vikenda obeležene su uzdužne linije i isprekidane linije za stajališta javnog prevoza, u Pribojskoj Banji, na državnom putu A drugog reda na ulasku u Priboj od raskrsnice na Jarmovcu do novog betonskog mosta preko Lima, kao i na izlasku iz Priboja do Uvca i Slobodne zone Priboj.

Radovi se nastavljaju ovih dana, a pored centra Banje, kao turističke destinacije, horizontalna signalizacija postavlja se, kao i do sada, i na svim gradskim saobraćajnicama, i to u oba dela grada. U pitanju su uzdužne isprekidane i pune linije, razne strelice, platoi na raskrsnicama, zatim zaustavne linije, pešački prelazi, pa oznake BUS, TAKSI, Škola, kao i oznake parking i parking za osobe sa invaliditetom.

Radove, kao i prethodnih godina, izvodi kraljevačka firma "MG signal sistem", a sredstva od 996.000,00 dinara obezbedila je opština Priboj.