slideshow04

Vesti

Koncert Amadeus benda - poklon Opštine Priboj

Ljubitelji dobre muzike u Priboju, u petak, 11. marta, u sportskoj dvorani pored Lima, mogli su da uživaju u koncertu jednog od najpopularnijih domaćih bendova, Amadeus benda, kao poklon koncertu opštine Priboj, svojim mladim sugrađanima. Pesma "Kupi me" je lična karta Amadeus benda. Iako su osnovani 1997. godine, prvi album, upravo pod nazivom "Kupi me", izdali su pet godina kasnije, 2002. godine.

Do sada su izdali 8 albuma i četiri kompilacije, nastupali su svojevremeno i na Beoviziji, a njihove pesme, i stare i nove, rado se slušaju na provodima u noćnim klubovima, ali i u provodima kafanskog tipa.

"Nismo prvi put u Priboju, i ovde se uvek lepo provedemo. Zadovljstvo nam je bilo nastupati i ovoga puta. Hvala Opštini Priboj što nam je to omogućila.", rekao je član Amadeus benda, Bojan Stanimirović.

Koncert u Priboju, trenutno jednog od najpopularnijih domaćih bendova u našoj zemlji, realizovan je u okviru martovske turneje Amadeus benda, kao poklon opštine Priboj, svojim, pre svega, mladim sugrađanima.