slideshow04

Vesti

Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta opštine Priboj za 2023. godinu sa teritorije opštine Priboj

Komisija za sprovođenje javnog konkursa raspisuje Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta opštine Priboj za 2023. godinu, sa teritorije opštine Priboj.

Sredstva iz budžeta opštine Priboj namenjena udruženjima građana i nevladinim organizacijama dodeljuju se zbog realizacije projekata iz sledećih oblasti: boračko – invalidske zaštite, socijalne inkluzije i usluga socijalne zaštite, rodne ravnopravnosti, jačanja vladavine prava, razvoja civilnog društva, zaštite izbeglica, podsticanja nataliteta, pomoć starima, zdravstvene zaštite, zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava, podsticanja obrazovanja, nauke, kulture, zaštite životne sredine, poljoprivrednog i narodnog stvaralaštva, održivog razvoja, zaštite potrošača, razvoja i negovanja regionalne i međudržavne saradnje, zaštite životinja, borbe protiv korupcije, humanitarnih i drugih programa u kojima udruženja isključivo i neposredno slede javne interese.

Za finansiranje projekata iz navedenih oblasti iz budžeta opštine Priboj za 2023. godinu izdvojeno je 5.000.000 dinara.
Najmanji iznos sredstava koja će se odobravati po programu je 50.000 dinara, a najveći 1.500.000 dinara.

Rok za podnošenje prijava je zaključno sa 03.05.2023. godine.

Ceo tekst konkursa možete preuzeti ovde.
Prijavni obrazac možete preuzeti ovde.