slideshow04

7. Međunarodni limski biatlon i Lim fest 2014

Sedmi po redu Međunarodni limski biatlon, održaće se i ove godine u Priboju, u organizaciji Turističke organizacije Priboj. Rafting na Limu održaće se u subotu 16. avgusta, sedmi put zaredom.

Manifestacija koja će prethoditi ovogodišnjem spustu Limom je Lim fest, rok festival namenjen mlađoj populaciji i svim ljubiteljima ove vrste muzike. Ove godine specijalni gosti su Ortodoks Kelts, a pored njih će nastupiti pribojski bend Helm, grupa Random iz Čačka, lokalni bend Voltera ali i brojni pribojski di-džejevi. Lim fest trajaće dva dana, 14. i 15. avgusta, a biće održan kao i obično na platou između škola u novom delu Priboja. Ulaz za Lim fest je besplatan.

Glavni turistički događaj ovog leta, za sve ljubitelje splavarenja i adrenalina, spust niz Lim na deonici Priboj-Rudo-Setihovo, počeće u 11 sati u subotu 16. avgusta. Deonica je duga oko 30 km i spust traje oko četiri sata. Rafting počinje od kampa u novom delu grada, odakle će krenuti spust, a svi učesnici su u obavezi da u čamcu imaju neophodnu opremu, zaštitni prsluk i kacigu, za šta se pobrinula Turistička organizacija Priboj. Prijave ekipa su do petka, 15. avgusta, lično, u prostorijama TO Priboj.
limski biatlon 2014