slideshow04

U Sjeverinu kod Priboja otvorena hladnjača kapaciteta 500t

U nedelju 21. juna svečano je otvorena još jedna hladnjača jagodičastog voća firme "Jugotrejd" iz Arilja na teritoriji opštine Priboj. Nakon otvaranja hladnjače u Zabrnjici protekle nedelje, otvorena je druga po redu hladnjača ovog tipa i samim tim jedna od najmodernijih u okruženju, ovaj put u mesnoj zajednici Sjeverin.

Hladnjaču je svečano otvorio predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović u prisustvu svog zamenika i saradnika, investitora, predstavnika mesne zajednice Sjeverin i zainteresovane javnosti, nakon čega je hladnjača stavljena u funkciju. Radi se hladnjači kapaciteta 500 tona, 20 tona zamrzavanje za 24 sata, a sam objekat napravljen je na parceli u vlasništvu investitora, koji je investirao velika sredstva u građevinske radove i opremu ove moderne hladnjače. Predsednik opštine Priboj zahvalio se u ime građana i lokalne samouprave na realizaciji jednog ovakvog projekta u opštini Priboj.
Investitor se zahvalio lokalnoj samoupravi na efikasnosti i dobroj saradnji u smislu brzog dobijanja građevinske dozvole koja je izdata u roku od 7 dana.
Otvaranjem još jedne hladnjače jagodičastog voća na teritoriji opštine Priboj, koja je oduvek imala problem sa nedostatkom skladištenih objekata za malinu i drugo jagodičasto voće, "Jugotrejd" iz Arilja obezbediće bolji plasman pribojske maline na tržištu, ali i motivisati druge da uđu u isti biznis sa pribojskom malinom.

hladnjaca sjeverin