slideshow04

Dom kulture "Pivo Karamatijević" - Filmski repertuar

26.08. (sreda) u 15:30 časova - MALCI (sinhronizovan 3D) crtani
26.08. (sreda) u 17:30 časova - Gradovi na papiru
26.08. (sreda) u 19:30 časova - Nemoguća misija - Otpadnička nacija

Za sve projekcije cena ulaznice iznosi 250,00 dinara.

Nemoguća misija - Otpadnička nacija

Režija: Christopher McQuarrie
Uloge: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner

Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata, Sindikatom. Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svetski poredak...

terminator-genisys-2015

 

Gradovi na papiru

Režija: Jake Schreier
Uloge: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage
Gradovi na papiru je priča u čije je središte smešten Kventin, maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo još od kada je bio dete. Nakon što ga povede u avanturu kroz njihov rodni grad, Margo odjednom nestaje, ostavljajući za sobom tajanstvene tragove koje Kventin mora da dešifruje. Potraga za njom vodi njega i njegove duhovite prijatelje na uzbudljivo putovanje.

 

MALCI (sinhronizovan 3D) crtani

Režija: Pierre Coffin, Kyle Balda
Uloge: Pierre Coffin, Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Chris Renaud
Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

malci-3d-crtani