slideshow04

Obnovljen košarkaški teren u Pribojskoj Banji

Nakon završetka asfaltiranja košarkaškog igrališta u Pribojskoj Banji, koje je godinama unazad bilo devastirano i samim tim neadekvatno svojoj nameni ali i nebezbedno za decu, sportiste i rekreativce, protekle nedelje postavljeni su i koševi koje je donirala kompanija Mocart u okviru svoje akcije "Sto terena za jednu igru".

Igralište je od kompanije dobilo delimičnu obnovu u vidu donacije koševa, koju su svojim angažmanom na društvenim mrežama obezbedili meštani Banje, nakon čega je upućena molba rukovodstvu opštine za asfaltiranje terena. Vrednost ovih radova je oko 1.200.000 dinara, a nakon postavljanja koševa igralište je potpuno obnovljeno i spremno za prve mečeve. Akcija "Sto terena za jednu igru" ima za cilj obnovu košarkaških terena širom Srbije i vraćanje sportskog duha u zemlju šampiona.

Obnova košarkaškog terena u Pribojskoj Banji još jedan je sjajan primer građanskog aktivizma sa ciljem ostvarenja opštih ciljeva i dobre saradnje građana i lokalne samouprave, na korist onih kojima jedan ovakav teren najviše treba, najmlađima, sportistima i rekreativcima.

S.M.

igraliste-mozzart-banja