slideshow04

Klikni za život, veži pojas!

Danas je na ulicama Starog Priboja sprovedena akcija podele informativnih flajera u okviru akcije "Klikni za život, veži pojas!" koju sprovodi na državnom nivou Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a na lokalu Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj u saradnji sa Kancelarijom za mlade i uz savetodavnu podršku Mup-a.

Akciju u okviru Nacionalne kampanje za unapređenje bezbednosti saobraćaja podržali su i svi vozači koji su uzeli od volontera Kancelarije za mlade informativni flajer i imali strpljenja da čuju o čemu se radi.

Učesnicima u saobraćaju tom prilikom je ukazano na svrsishodnost i nužnost vezivanja sigurnosnih pojaseva, kako na prednjim tako i na zadnjim sedištima. Cilj ove kampanje je da se u narednom periodu podigne svest vozača o pravilnoj upotrebi sigurnosnih pojaseva i tako se podigne upotreba sigurnosnih sistema na viši nivo kako bi se sačuvali ljudski životi.

Sa učesnicima u saobraćaju razgovarao je i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj Drago Drobnjaković, koji je apelovao na vozače da vežu sigurnosne pojaseve, ali je i najavio još akcija koje će doprineti bezbednosti u saobraćaju.

klikni-za-zivot-vezi-pojas