slideshow04

Bajka o beskućnicima - Film "Smrdljiva bajka" u Priboju

Žarko Laušević nakon više od 15 godina vraća se na veliko platno sa filmom „Smrdljiva bajka“, koji kao scenarista i reditelj potpisuje Miroslav Momčilović. Smrdljiva bajka premijerno stiže u Priboj 1. decembra, kada će biti dve projekcije, u 18h i u 20h, u velikoj sali Doma kulture "Pivo Karamatijević".

film smrdljiva bajka

Reditelj filma, Miroslav Momčilović i ekipa koju pored Lauševića, čine i Jelena Đokić i Petar Božović, poručili su da je to film o ljubavi. Film je svoj bioskopski život započeo u sredu 25.11., premijerom u Sava Centru. Sinopis filma prati život dvoje beskućnika, Mome i Eme. Moma je skitnica i pati od depresije a Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima, dok Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled dok Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera.

Nastavljaju život u troje...

U glavnim ulogama: Žarko Laušević, Petar Božović, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Nebojša Ilić, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Miloš Samolov, Marko Gvero.

Cena ulaznice je 250 dinara.